Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

3 tips om meer sfeer te brengen in je partytent!

Ga je binnenkort een feest geven in een partytent? Dan wil je natuurlijk dat het er gezellig uitziet. Je wilt dat de partytent een verlenging wordt van je woonkamer en ook een gezellige sfeer heeft. Maar hoe kan je dat voor elkaar krijgen? Wij geven je 3 tips om jouw partytent helemaal sfeervol te maken.

Verlichting

Om sfeer te brengen in een partytent kan je veel bereiken met verlichting. Verlichting zorgt voor een warme uitstraling en zorgt ervoor dat de tent gezellig oogt. Maar om dat effect te krijgen moet je natuurlijk wel kiezen voor sfeervolle lampjes en niet voor een bouwlamp die toevallig nog in de schuur ligt. Deze lamp zou je wel kunnen gebruiken om bepaalde objecten in de tent te verlichten. Hierbij kan je denken aan een verlichten van een plant of een tafel met accessoires erop. Natuurlijk en misschien wel het belangrijkste is dat verlichting ook heel praktisch om te hebben zodat je tot de late uurtjes kunt feesten.

Meubilair

Naast de verlichting kan meubilair ook veel doen voor de sfeer. Wil je in de tent vooral dansen maar wel de drankjes en hapjes ergens kwijt kunnen, huur dan een partytafel en kleed deze leuk aan met een tafelkleed of een tafelrok. Maar natuurlijk kan je ook kiezen om alleen verlichting buiten de tent te gebruiken zoals tuinlampen. Dit kan ook een intieme sfeer geven.

Versiering

Misschien wel het leukste om te doen is de versiering. Want wie denkt aan een feestje, denkt aan versieringen. Maar hoe kan je naast een aantal slingers het nog meer sfeer geven? Je hoeft daarvoor helemaal geen extra budget voor uit te trekken, sterker nog je kan gewoon accessoires gebruiken die je al hebt. Denk hierbij aan kaarsen, kandelaren of kleden. Dit geeft al gelijk een luxere uitstraling en zorgt net voor dat klein beetje extra!

Heb je nog vragen over hoe je meer sfeer kan brengen in een partytent?

Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Thema's

Contactgegevens

T. 0647497769
E. info@partytentverhuur-breda.nl
Hazepad 13- A8
4825 AV, Breda
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14