Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Geslaagd? Dat moet gevierd worden!

Het is weer de periode van geslaagden. Of je nou op de middelbare school, het mbo, hbo of de universiteit zit, iedereen studeert rond dezelfde periode af. Voor diegene die geslaagd zijn is een feestje wel op z’n plaats! Hoe je een eindexamen of scriptiefeestje viert leggen wij je uit. In onderstaand artikel bespreken wij in verschillende stappen hoe je deze overwinning goed kan vieren.

Uitnodiging

De uitnodiging is het voornaamste van het feest, zonder deze komt er namelijk niemand. Zorg dat de uitnodiging zo snel mogelijk, na het horen van de verlossende uitslag, verstuurd word. Er zijn meerdere feestjes en daarbij is het vaak wie het eerst komt wie het eerst maalt, maar het is ook handig om tijdig te weten wie er wel/niet naar jouw feest komen. Zorg dat naast de datum, de locatie en de tijd ook duidelijk staat aangegeven. Vraag door de (eventuele) drukte van andere feestjes om een respons op de uitnodiging en zorg dat je aangeeft of mensen beter met de auto, fiets of het ov kunnen komen.

Eten en drinken

Als je weet hoeveel mensen er ongeveer op je feestje komen en wat de verhouding vrouw/man is, kan je drinken en eten inslaan. Mannen drinken over het algemeen vaak alleen bier of mixdranken, bij de vrouwen is dit vaker wijn, gin tonic of een cocktail. Probeer een goede inschatting te maken van wat er gedronken word en zorg dat je iets meer hebt om tekorten te voorkomen. Qua eten kan gedacht worden aan chips, zoutjes en diverse hartige snacks uit de frituur bijvoorbeeld.

Thema

Bij een feest als deze kan er natuurlijk een leuk thema aan verbonden worden. Je kan aan de gasten vragen of ze bijvoorbeeld een geslaagd hoedje opdoen of iets in de richting van de studie waaraan je bent afgestudeerd. Ook een gek thema, wat je ook kan bedenken is leuk, het is tenslotte jouw feestje!

Locatie

De locatie is erg belangrijk, kies je voor een gevestigde locatie of creëer je er zelf eentje? Een locatie zelf creëren kan door middel van een partytent. Je kant het feest natuurlijk in de achtertuin vieren maar ook kiezen voor een grotere locatie als je het met je vrienden viert. In overleg met de Gemeente kan je veel locaties buitenshuis kiezen, zoals een groot open veld of het strand.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Breda dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Thema's

Contactgegevens

T. 0647497769
E. info@partytentverhuur-breda.nl
Hazepad 13- A8
4825 AV, Breda
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14