Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Feestmateriaal huren? Bekijk onze mogelijkheden

Bij het geven van een feest behoren bepaalde faciliteiten en feestmateriaal. Niet iedereen heeft de juiste materialen voor een feest in huis. Bij een feest in de zomer gebruik je ander materiaal dan wanneer je een feest in de winter organiseert. Er is voldoende feestmateriaal te huur die uiteenlopende doeleinden hebben. In het artikel hieronder zie je diverse huurmogelijkheden.

Spellen

Je wil natuurlijk de gasten blijvend vermaken met bijvoorbeeld muziek en een dansvloer, maar ook met diverse leuke spellen. Voor zowel jong als oud, wij hebben het in huis! Voor de volwassenen is het bijvoorbeeld leuk om een zelfgemaakte quiz op te stellen. Verder zijn er diverse leuke spellen te huur zoals Jenga XL, Mikado XL, ringgooien en een sjoelbak. De gasten zullen zich hiermee gegarandeerd vermaken en er onderling veel plezier aan beleven.

Eten en drinken

Bij een feest hoort ook genoeg eten en drinken, dit kan je natuurlijk zelf klaarmaken of inkopen bij een catering. Een leuke toevoeging is natuurlijk om een cocktailbar of biertap te huren, dit geeft net dat extraatje aan het feest waarvan de gasten versteld zullen staan. Ook een popcornmachine of suikerspinmachine kan erg in trek zijn, vooral bij een feest waar kinderen aanwezig zijn.

Springkussen

Bij grote feesten zijn gasten van alle leeftijden aanwezig, waaronder dus kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. Voor ieder moet er iets aanwezig zijn waardoor zij zich vermaken. Bij volwassenen is dit makkelijker door een lekker muziekje op te zetten en genoeg hapjes en drankjes te presenteren. Voor de kinderen is een springkussen een zeer goed idee voor het vermaak. Met een springkussen beleven kinderen uren aan plezier door met dolle pret te springen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Feestverlichting en geluid

Een feest dat plaatsvind in de zomer heeft niet direct licht nodig, echter is feestverlichting nooit mis! Wanneer het donker wordt, is de feestverlichting het sterkst van kracht. Zo ziet iedereen namelijk goed de mooie lichtjes. Op een feestje is muziek natuurlijk niet te missen, daarom het huren van geluidsinstallatie wel zo handig.

Heater

Feesten die tot laat in de nacht doorgaan of in een koud seizoen plaatsvinden moeten een aangename temperatuur bevatten. Als de temperatuur laag is of halverwege de avond zakt, kan er gebruik worden gemaakt van een heater. Deze houdt de feestgangers warm en zorgt dat de sfeer goed blijft en de temperatuur aangenaam is.

Naast dat wij een breed assortiment aan feestmaterialen hebben, staan wij ook voor je klaar als je hulp nodig hebt. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Thema's

Contactgegevens

T. 0647497769
E. info@partytentverhuur-breda.nl
Hazepad 13- A8
4825 AV, Breda
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14