Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een partytent schoonmaken doe je met deze 3 tips

Voor het organiseren van het feest heb jij alles geregeld. Je hebt een partytent gehuurd, wellicht wel bijpassende decoratie om hem aan te kleden. Statafels en stoelen erin gezet. Hapjes en drankjes geregeld en muziek geregeld. Het feest kan beginnen! Helaas zullen er waarschijnlijk wel een aantal drankjes gevallen zijn en hier en daar toch wat rommel op de vloer gekomen. De partytent kan je daarom niet terugbrengen naar de verhuurder want hij is helaas niet schoon genoeg. Daarom hebben wij 3 tips voor je op een rij gezet hoe je een partytent goed schoonmaakt zodat hij terug te brengen is naar de verhuurder.

Vooraf het feest

Heb je de partytent opgezet? Dan is het handig om alvast te kijken naar de volgende dingen. Zit de ondergrond waar de partytent op staat goed? Wanneer de partytent op tegels geplaatst wordt, zorgt dit naast stevigheid ook om viezigheid te voorkomen. Wanneer je de tent hebt opgezet is het ook belangrijk om te kijken hoe je de indeling voor ogen hebt. Wat komt erin te staan? Waar komt alles te staan? Heb je zelf niet genoeg spullen? Statafels huren is ook een van de mogelijkheden die wij aanbieden. Op de statafels komen natuurlijk de hapjes te staan en mensen hoeven niet heel de tijd hun drankje vast te houden, die kunnen ze ook op de statafel zetten. Houd er rekening mee waar je de statafels wilt plaatsen. Het is handig om de statafels niet te dicht bij de wanden van de tent te zetten. Mocht er dan iets vallen, komt het niet gelijk daarop terecht.

Op het feest zelf

Zo, je bent klaar met de voorbereidingen voor het feest. Nu kan het feest echt beginnen! Opruimen tijdens het feest? Het klinkt niet zo erg als het is. Ruim tijdens het feest bijvoorbeeld een paar flesjes op. Nu willen we niet zeggen dat je je de hele tijd ermee bezig moet houden. Af en toe om de 2 uur een paar flesjes opruimen is goed. Laat je alles staan en ruim je pas nadat het feest afgelopen is, heb je veel meer om op te ruimen. Daarom is het handig om tijdens het feest af en toe wat op te ruimen. Dit scheelt je namelijk een hoop tijd wanneer het feest echt afgelopen is.

Dag na het feest

Nu het feest is afgelopen, kan het echte schoonmaakwerk beginnen. Maar hoe pak je dit op de makkelijkste manier aan? Het klinkt logisch, maar toch even handig om te zeggen. Maakt de tent schoon wanneer het droog is. Als de tent vochtig en vies is, zou dit gaan schimmelen en dat willen we natuurlijk niet. Pak als eerst een droog doekje en ga ermee over de tent. Vervolgens pak je een spons en warm spotwater om de tent voor de rest schoon te maken. Laat de tent daarna eerst goed opdrogen. Wanneer de partytent droog is, vouw je hem op zodat hij in de bijgeleverde tassen opgeborgen kan worden.

Vond je deze informatie nuttig? Ben je zelf van plan om een feest te organiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een bezoek aan onze website of neem gerust contact met ons op.

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel of ben je benieuwd naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Thema's

Contactgegevens

T. 0647497769
E. info@partytentverhuur-breda.nl
Hazepad 13- A8
4825 AV, Breda
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14