Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

3 tips voor het organiseren van een Halloween feest

Het is weer bijna zover….Halloween. Op 31 oktober mag iedereen weer lekker griezelen en de heks of het spook uithangen. Een feest met een eng randje moet natuurlijk goed uitgevoerd worden om tot een succes te worden bevonden. Hoe je het beste een Halloween feest organiseert? Dat lees je in onderstaand artikel.

Uitnodiging

Het aantal aanwezige gasten op je themafeest hangt deels af van je uitnodiging. Zonder uitnodiging zal er niemand komen. Zorg wel dat je de uitnodiging tijdig verstuurd zodat mensen de gekozen datum vrij kunnen houden, oppas kunnen regelen en een outfit kunnen samenstellen. Op de uitnodiging moet duidelijk vermeld zijn wat de gasten kunnen verwachten, wat voor feest het betreft en de locatie en tijdstip van het feest. Kies voor een uitnodiging met een spinnenweb print, pompoen of breng de gasten in de stemming met een griezelig gedicht.

Decoratie

Een feest met een Halloween thema moet natuurlijk een beetje griezelig zijn. Zorg voor de benodigde decoratie en kleed de feestlocatie voldoende aan. Denk aan spinnenwebben bij de entree, pompoenen op de tafels, spinnen aan het plafond en spoken in onverwachte hoeken. Een schrik effect hoort natuurlijk bij een thema als deze! Een partytent in de tuin zorgt voor een griezelig donkere sfeer en kan makkelijk gedecoreerd worden. Zorg voor griezelige geluiden uit de geluidsinstallatie en het feest is geslaagd!

Bij een Halloween thema is het erg belangrijk dat de decoratie tot in de puntjes is uitgevoerd om het feest een griezelige sfeer te geven. Vraag in de uitnodiging of je gasten zich ook aan het thema houden en men zal nog schrikken van elkaar.

Eten en drinken

Bij elk feest hoort natuurlijk eten en drinken voor de gasten en jezelf. Serveer drinken in bekers met een Halloween thema. Kijk hiervoor in de supermarkt of ga naar een feestwinkel. Ook het drinken kan aangepast worden op het thema, op internet staan genoeg voorbeelden van speciale drankjes zoals heksenbrouwsels in de gekste kleuren.

Wat eten betreft, kan er met een Halloween feest worden uitgepakt. Denk aan hersenspaghetti, mummieworstjes, heksenvingers en spinnenweb koekjes. Of serveer oogballen…kleine gehaktballetjes waar je door middel van eiwit ogen op kan maken. Het internet staat vol met leuke en griezelige ideeën om jouw Halloween feest tot in de puntjes uit te kunnen werken. Maak er een griezelige maar vooral gezellige avond van met vrienden, familie en/of collega’s.

Thema's

Contactgegevens

T. 0647497769
E. info@partytentverhuur-breda.nl
Hazepad 13- A8
4825 AV, Breda
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14